COVID-19 Update 17-03-2020

Kära kund,

På Link Logistics gör vi vårt yttersta för att upprätthålla normal drift - för närvarande är vi i full drift och hämtar försändelser hos våra kunder. Vi gör detta med största respekt för myndigheternas riktlinjer. Detta innebär bland annat att majoriteten av våra anställda arbetar på distans, vilket kan påverka väntetiden på telefon i vår kundtjänst - så om möjligt uppskattar vi kommunikation via e-post.

Link arbetar med världens största och bästa nätverk, och vi granskar ständigt nätverken och deras verksamhet i de olika verkställande länderna. Baserat på detta kombinerar vi den bästa möjliga blandningen av nätverk, men när förändringar sker hela tiden kan du uppleva att dina leveranser kommer att byta nätverk med kort varsel - detta för att säkerställa högsta möjliga leveranskvalitet.

Även när vi strävar efter att göra vårt bästa för att säkerställa bästa möjliga slutleverans kommer vi att uppleva förseningar såväl som att försändelser hålls eller till och med skickas tillbaka. Vi kommer regelbundet att uppdatera vår bokningssida med status för de enskilda länderna, och om du har några frågor, kontakta oss via mail på info@linklog.se

Anders Martens - CEO